Berichten
Veganistisch & vegetarisch koken
Bekijk hier alle geplaatste berichten.
Begin jaren 80 was ik een aantal maanden in Israël. Ik werkte in een kibboets, onder andere in de avocadovelden. Het eten vond ik fantastisch, hummus, falafel, avocado’s. Het l...
voor 2 personen 1 flinke courgette 1 rode ui 2 teentjes knoflook 1 rood pepertje 2 stengels bleekselderie 1 flinke wortel 1 rode paprika 200 gram spinazie 1 prei klein blikje t...
Voor 2 personen Bosje asperges 200 gr doperwten 200 gr sugarsnaps 1 ui 2 teentjes knoflook roomboter flinke eetlepel Parmezaanse kaas, of pecorino ong. 150 gr flinke hand basi...
Ingrediënten: 350 gr havervlokken 250 gr gemende noten 200 gr zonnebloempitten 300 gr gedroogde kersen (uit de Hoeswei) of ander fruit, zoals frambozen, appel, mango 2 eetlep...
1 rode ui gesnipperd, 2 tenen knoflook in plakjes, stengel kombu (voor het zilte), blaadje laurier, 2 blaadjes salie, takje tijm en oregano in de olijfolie even aanbakken, paar...