25 oktober 2020 van 09:30 tot 17:00 uur
Tijdens deze nationale vlaaiendag geven wij 2 workshops vlaai bakken in de Frankenhofmolen in Vaals. Deze watermolen is in 2014 gerestaureerd door de Stichting Het Limburgs Lan...
22 november 2020 van 09:30 tot 12:00 uur
Tijdens deze basis workshop spelt brood bakken gaat ieder met een spelt volkoren-, een stokbrood en een fougasse naar huis. we behandelen ook de eigenschappen van spelt en be...
Wekelijks op vrijdag tot en met 5 december 2020
Het speculaasdeeg maken we van kollenberger speltbloem en bio boter: het zandgebak voor de speculaasjes en de gevulde speculaas. Met zelfgemaakte amandelspijs wordt de speculaa...
31 oktober 2020 van 09:00 tot 12:30 uur
Op 5 opeenvolgende zaterdag ochtenden gaan we aan de slag met 3 of 4 basis ingrediënten voor een heerlijk zuurdesem- of gistbrood kunt maken. We werken met verschillende granen...