Toen in Nederland de restaurants open mochten na de Lock-down was dat voor Munzer en Marwa van Sha'aam het eerste moment dat hun restaurant open ging. Vanaf dat moment was het elke avond druk tot vol bezet. Het was duidelijk, mensen bleken te houden van het eten, van de sfeer en de gezelligheid en waren er graag te gast. Het was een jaar lang hard werken. Toen bij de laatste Covid-persconferentie de deur om 17:00 uur op slot moest, werd het ineens stil. Net als bij talloze collega's. Gasten schakelden niet over op lunchbezoek, men schakelde ook niet terug op afhalen. Voor Munzer en Marwa wel gelegenheid om even op adem te komen, maar nu willen ze weer lekker aan 't werk. Ze hopen dat ze tijdens de komende feestdagen en vakantietijd een lekker Syrische bijdrage aan de gezelligheid kunnen geven.
Meer berichten van Syrisch restaurant Sha'aam Nijswiller
DELEN? Graag!!Vanmiddag viel Nieuwsbrief 22 van Sha'aam in de mailbox, met een prima berichtje van Munzer en Marwa: Beste mensen,even een berichtje tussendoor dat ons hee...
Vanavond is de 20e Nieuwsbrief van Syrisch Restaurant Sha'aam de deur uitgegaan, met vooral aandacht voor de verwezenlijking van wéér een droom van Munzer: de installatie van e...
Inmiddels al een jaar vanuit Nijswiller naar Valkenburg. Wie op de hoogte wil blijven kan zich abonneren op de Nieuwsbrief
Meer berichten
Vandaag was het weer zover, de kerstbomen zijn aangekleed. De kinderen van BSO Witheim en de ouderen van het Envida Seniorenproject hebben weer gezorgd voor prachtige kerstdec...
KERST IN KABOUTERLAND Niet ver van ons vandaan Diep verscholen in het bos Staat een kabouterhuisje Op het zachte groene mos Daar wonen vier kabouters Al heel ...
Loate veur 't dialek sjterk make i Gulpen-Wittem en reageer hie drop durch de volgende zin in dien dialek te sjrieve: Duch uns get leuks samen mit Kèësjmis Sjrief d'r bie woe...