Details

Zaterdag 3 juni 2023 van 10:00 tot 12:30 uur
Afgelopen
Gemeenschapshuis 't Gulperhoes
Rosstraat, Gulpen, Nederland

De lente is voluit ontluikt, en dat brengt vele groene bezigheden in tuin, terras of balkon met zich mee. Wellicht heeft niet al het gereedschap de winter overleefd. Een goed moment om bij het Repaircafé te kijken of er nog iets kan worden gerepareerd. Dat geldt overigens voor zoveel andere zaken. Van speelgoed van de kinderen tot de klok van oma, van een snoer aan de stofzuiger tot een haperend koffieapparaat. Zoals elke eerste zaterdag van de maand is op zaterdag 3 juni  het Repaircafé in Gulpen weer open. Handige vrijwilligers zitten met het nodige gereedschap klaar om samen met u naar uw kapotte spullen te kijken. Mochten er eventueel onderdelen vervangen moeten worden, dan moet u die – nu, of een volgende keer – zelf meebrengen. 

Het Repaircafé is vrij toegankelijk, maar een bijdrage bij reparatie wordt op prijs gesteld om zo de kosten van deze gezellige en duurzame activiteit te dekken. ’t Gulper Hoes is goed bereikbaar, ook voor wie minder goed ter been zijn.

Dorp
Epen, Eys, Gulpen, Mechelen, Nijswiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller, Wijlre

Reacties

Over de organisator

Leven naast de brouwerij
'Leven naast de brouwerij' organiseert vijf mooie ontmoetingsplekken waar dorpsbewoners met elkaar kunnen optrekken, elkaar kunnen helpen...... Lees meer