Dorpskwis

Details

Dinsdag 12 april 2022 van 19:30 tot 23:00 uur
Afgelopen
Gemeenschapshuis Wilder Tref
President J.F. Kennedystraat, Wittem, Nederland

Drie maal is scheepsrecht?

Na twee keer uitstel vanwege corona, is de eerste Wahlwiller Dorpskwis in gemeenschapshuis Wilder Tref gepland op donderdag 21 april. Deelname is helemaal gratis! 


Voor wie is deze kwis bedoeld? Voor alle inwoners van Wahlwiller. 

Voor diegenen die er geboren en getogen zijn of er al vele jaren wonen, is het een leuke manier om hun geheugen op te frissen. 

Voor de inwoners die zich nog niet zo lang ‘Wahwillernaar’ mogen noemen, is het een mooie manier om het dorp (nog) beter te leren kennen.

De deelnemers nemen op individuele basis deel en inschrijven is helemaal gratis. In verband met de beschikbare ruimte, kunnen er maximaal 50 dorpsgenoten meedoen.


De vragen, in multiple choice-vorm, worden in 6 verschillende categorieën gesteld: algemene dorpskennis, historie, verenigingsleven, evenementen, bedrijvigheid en muziek.

Uiteraard is er voor de winnaar een leuke prijs, maar het gaat natuurlijk vooral om de Olympische gedachte (‘meedoen is belangrijker dan winnen’).

De Dorpskwis start donderdag 21 april om 19.30 uur en inschrijven (gratis dus) kan tot en met 14 april door een mail te sturen naar

Dorp
Wahlwiller

Over de organisator

Sandra Frijnts -Dix
Sandra heeft nog niets over zichzelf geschreven.