Details

Dinsdag 16 juli 2024 van 14:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Willem Vliegenstraat 4, Gulpen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 17 september 2024

Tegenwoordig kunt of moet u van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal, maar veel mensen vinden dit lastig.

Kunt u wel wat hulp gebruiken? Kom langs in Bibliotheek Gulpen-Wittem. Wij denken met u mee en geven u informatie zodat u verder kunt. We kunnen ook een afspraak voor u maken met een organisatie die u verder helpt.

Misschien hebt u in de afgelopen maanden wel al een keer gebruik gemaakt van onze diensten. Wij merken namelijk dat er veel vraag is naar digitale hulp bij het gebruik van overheidswebsites, maar ook bij het gebruik van mobiele telefoons, tablets en computers. Daarom is er nu ook op dinsdagmiddag een speciaal opgeleide medewerker aanwezig om u te helpen.  

 Dus hebt u vragen over het gebruik van uw mobiele telefoon, tablet, laptop of e-reader? Of hebt u problemen met uw mobiele toestel en komt u er zelf niet uit? Weet u niet hoe u uw DigiD moet gebruiken? Kom gerust langs in Bibliotheek Gulpen-Wittem. Aanmelden is niet nodig, u kunt zo binnenlopen.

Tijdens de reguliere openingstijden kunt u altijd met een vraag binnenlopen. Op maandagochtend (10-13 uur), dinsdagmiddag (14-17 uur) en de tweede donderdag van de maand (14-16 uur) zijn er speciaal opgeleide medewerkers aanwezig die alle tijd hebben om u te helpen.

Dorp
Epen, Eys, Gulpen, Mechelen, Nijswiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller, Wijlre

Over de organisator

Bibliotheek Gulpen-Wittem
Openbare bibliotheek van de gemeente Gulpen-Wittem.... Lees meer