Zomerconcert Galou: 'Back on track'

Details

Vrijdag 1 juli 2022 van 19:30 tot 22:00 uur
Afgelopen
Gulpener BrouwLokaal
Rijksweg, Gulpen, Nederland

Op vrijdag 1 juli 2022 staat Galou na tweeëneenhalf jaar weer op het podium. Het koor pakt groots uit tijdens haar zomerconcert: ‘Back on track’. Als vanouds zingt en speelt het koor en de uitgebreide begeleidingsband de meest bekende liedjes van deze tijd. Echter wordt er ook teruggekeken naar 25 jaar Galou, het jubileum dat Galou in 2021 helaas niet kon vieren. Ook dirigent Marcel van Montfort is van de partij, tussen de optredens als plaatsvervangend muzikaal leider van de musical ‘Dagboek van een Herdershond’ door, zal Marcel het koor op sleeptouw nemen.

Tijdens een sfeervolle en gezellige avond is er niet alleen veel luisterplezier, de bezoeker wordt de hele avond vermaakt. Van moderne popmuziek tot en met meezingers, 'sjoenkelears' en diverse acts, een programma dat wordt aangevuld met gastoptredens van Joko Reijmerstok en DJ Yannick.

Het concert begint om 19.30 uur in de hoptuin van het Gulpener Brouwlokaal in Gulpen. De entree is gratis. Wie nog meer wil weten over dit concert kijkt op www.galou.nl/concert.

Dorp
Gulpen, Reijmerstok, Wijlre

Over de organisator

Peter Leveau
Peter heeft nog niets over zichzelf geschreven.