Hallo Heuvelland tentoonstelling in de Bieb in week 39

Bieb Epen

Details

Woensdag 23 september 2020 van 11:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Patronaatsplein 1, Epen

Op woensdag 23-9, donderdag 24-9, vrijdag 25-9 en zondag 27-9 is tijdens de normale openingsuren van de Bieb Epen een kleine fototentoonstelling te bewonderen in het kader van de lancering van de  'digitale dorpsplein-site' Hallo Heuvelland. Op deze site vind je alles wat er gebeurt in de dorpen in de gemeente Gulpen-Wittem.  Het doel van deze site is een betrokken buurt waar mensen en organisaties elkaar vinden, samen dingen ondernemen en elkaars kwaliteiten optimaal benutten. 

Tijdens de tentoonstelling (die ook de andere negen dorpskernen aan gaat doen) kan je onder andere m.b.v. een computer ter plaatse informatie ontvangen over deze geheel gratis voorziening. Hiertoe zal er altijd één van de twee Epense dorpsverbinders (Lucienne Douven of Els Thissen) tijdens openingsuren aanwezig zijn. 

Hallo Heuvelland is een initiatief van de zelfsturingsgroepen van de tien dorpskernen in samenwerking met en gefinancierd door de Gemeente Gulpen-Wittem.

Dorp
Epen, Eys, Gulpen, Mechelen, Nijswiller, Partij-Wittem, Reijmerstok, Slenaken, Wahlwiller, Wijlre

Over de organisator

Bieb Epen
Bieb Epen wordt dit jaar al 95 jaar volledig gerund door enthousiaste vrijwilligers. De ingang van de bibliotheek is aan de achterkant va...... Lees meer