Details

Zaterdag 20 juli 2024 van 00:01 tot 23:59 uur
Over 15 uur
Terugkerende activiteit
Wekelijks op zaterdag tot en met 31 augustus 2024

Vanaf 1 juni komen de vrijwilligers van Zonnebloem Epen bij u aan de deur voor de lotenverkoop. Ze kosten € 3,- per stuk, waarvan € 2,25 naar de zonnebloem Epen gaat. Er zijn mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is € 15.000. Dit jaar zijn er meer prijzen en kansen omdat de Zonnebloem haar 75-jarige jubileum viert. Dus doe vooral mee! Zie voor alle prijzen www.zonnebloem.nl/loterij.

De opbrengst van de loterij wordt gebruikt om ouderen van Epen in het zonnetje te zetten. Een kaartje bij een jubileum, bij ziekte, een verjaardagskaartje voor de inwoners van 80+ jaar.
Vanaf 85 jaar krijgen de bewoners een bezoekje van de vrijwilligers met een presentje
Eenmaal per jaar wordt er een gezamenlijke activiteit in het dorp georganiseerd. Bijvoorbeeld  een lunch bij de plaatselijke horeca.

Bent u niet thuis als de vrijwilligers met de loten langskomen, dan kunt u online loten bestellen via deze link: www.zonnebloem.nl/loten. U ontvangt de lotnummers dan onmiddellijk via de mail.

Ook familielid, kennis, vriend(in) van 80+ jaar?
Hebt u een familielid, kennis, vriend(in) van 80+ jaar die graag een kaartje wil ontvangen en vanaf 85 jaar een bezoekje, neem dan voor Epen contact op met Twanny Lardinois. Mail:  Telefoon 043-4551467. En voor andere dorpen met de algemeen secretaris van de Zonnebloem Heuvelland Samen: 

Ook in Mechelen en Nijswiller komen de vrijwilligers van de Zonnebloem met loten aan uw deur.

Hartelijk dank voor uw blijvende steun!

Dorp
Epen, Mechelen, Nijswiller

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

De Zonnebloem Heuvelland Samen
Al meer dan 70 jaar draait het bij de Zonnebloem om mensen. Ook in Epen bestaat er een actieve groep vrijwilligers die mensen bezoeken op...... Lees meer