Zomerconcert Harmonie Excelsior Nijswiller

Harmonie Excelsior

Details

Zondag 30 juni 2024 van 14:00 tot 20:00 uur
Afgelopen
Hofstraat 14
Wittem, Nederland

Harmonie Excelsior organiseert op 30 juni 2024 haar jaarlijkse grote Zomerfeest, in en om het voormalige Sophianum-gebouw aan de Hofstraat in Nijswiller; de toegang en de aula zijn prachtig versierd om alvast in de stemming te komen.

Iedereen is van harte uitgenodigd om te komen genieten van de muzikale klanken van de harmonie onder leiding van dirigent Luc Scholtes en van het opleidingsorkest Mechelen-Nijswiller met onze muzikanten in opleiding onder leiding van Leonne Koonen. 

Als de zaal opengaat om 13:30 uur wordt er koffie en thee verkocht en ook heerlijke zelfgebakken vlaai, cake en taart. Aan de kinderen is natuurlijk gedacht: er liggen kleurplaten en kleurpotloden, er kunnen tattoos gezet worden en er staat een springkussen.

Het opleidingsorkest, een samenwerkingsverband tussen de harmonieën van Mechelen en Nijswiller, zal als eerste van zich laten horen. 

Na het opleidingsorkest zal harmonie Excelsior voor u optreden. Voor ons concert is gekozen voor een stevig Limburgs tintje, onder het thema: Welkom in Limburg. We maken een muzikale toer door Limburg; de mooie klanken gaan vergezeld van beelden van Limburg en een toepasselijke rondrit. ‘Welkom in Limburg’, een lied van de Schintaler wordt vertolkt door Huub Eussen; het lied bezingt het gevoel van thuiskomen in Limburg wanneer je vanaf Schiphol terugkomt van een verre reis. Tijdens het concert zult u nog meer van Huub Eussen horen.

Aansluitend aan ons zomerconcert worden onze jubilarissen gehuldigd. 

Dit jaar gaan we drie jubilarissen in het zonnetje zetten: Ton Olischlager (60 jaar lid), Anja Ploemen-Olischlager (40 jaar lid) en Anne Nelissen (12,5 jaar lid). 

Tijdens het gehele Zomerfeest is de bar geopend, en na afloop van de concerten wordt het feest voortgezet met een barbecue en een drankje.

En ……..… we zijn het EK-voetballen niet vergeten: kom samen kijken in de aula van het Sophianum-gebouw geniet mee van de 1/8 finale om 18:00; wie speelt ………….. dat weten we nu nog niet

Het belooft weer een gezellig zomerfeest te worden en we zouden u dan ook graag willen begroeten op zondag 30 juni a.s.

Iedereen is van harte welkom.

Dorp
Mechelen, Nijswiller

Reacties

Over de organisator

Harmonie Excelsior
Harmonie Excelsior is een lokale muziekvereniging, en stelt zich ten doel haar leden in staat te stellen om de muziekkunst in ensemble- e...... Lees meer